Στην ανάκληση της απόφασης για μεταφορά τριών αφετηριακών γραμμών σε χώρο δίπλα από το σταθμό μετρό «Εθνική Άμυνα» προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Περιφέρεια ανακαλείται η μεταφορά των αφετηριών των γραμμών Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Μαραθώνα (Αγ. Ανδρέας, Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιάς, Αγ. Μαρίνα, Ανατολή), Μαρκόπουλο – Λαύριο – Σούνιο ( Π. Ράφτη) και Ωρωπός (Χαλκούτσι, Συκαμινό) σε χώρο επί της διασταύρωσης Παράδρομος Λ. Μεσογείων και Αναστάσεως. Η μεταφορά  των αφετηριών θα πραγματοποιηθεί σε σημείο της Αττικής το οποίο θα επιλεγεί κατόπιν σχετικής  διαβούλευσης.

Σημειώνεται, ότι με την ανακοίνωση της είδησης για μεταφορά της αφετηρίας των ΚΤΕΛ Αττικής στην οδό Μεσογείων και Αναστάσεως, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού επικοινώνησε άμεσα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, αλλά και με την Αττικό Μετρό, ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου, ζητώντας την ανάκληση αυτής της απόφασης.

Ο Δήμος μας έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου στο συγκεκριμένο σημείο να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών και αναμένεται από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ η υλοποίηση του έργου.