📌Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Ο.Μ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από την οποία εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα, κατόπιν παραγωγικής και ουσιαστικής συζήτησης, με πολλά παλιά και νέα μέλη, τα οποία κατέκλυσαν τα γραφεία της οργάνωσης μελών (Κεραμεικού 2) την περασμένη Δευτέρα, 20.05.2024.


🔺Σε κλίμα ενωτικό, συντροφικό και εκλογικής εγρήγορσης η σ. Κλειώ Αγγουράκη, εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέλαβε την εισήγηση, για την πολιτική συγκυρία και το διακύβευμα των ευρωεκλογών , αφού πήρε τον λόγο από τον Συντονιστή της Ο.Μ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, σ. Γιώργο Καραχρήστο, ο οποίος τόνισε την ανάγκη συνεισφοράς όλων των μελών της ΟΜ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ και ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου (στελέχωση εκλογικού περιπτέρου, εισφορές μελών, άνοιγμα γραφείων, εκλογικοί αντιπρόσωποι) , ενώ στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο σ. Μπούρας, Συντονιστής της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ , ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τη Γενική Συνέλευση, τονίζοντας την αναγκαιότητα συσπείρωσης και επίτασης των κομματικών εργασιών “από τα κάτω” σε οργανωτικό επίπεδο.

🔺Στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας παρευρέθησαν επίσης ο σ. Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και μεγάλο πλήθος μελών της Ο.Μ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ,

🔺αποδεικνύοντας, πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν, είναι και θα είναι κύτταρο της κοινωνίας, κοιτίδα πολιτικής ζύμωσης. 

🔺Ήταν, είναι και θα είναι το Κόμμα των μελών του. 

🔺Ήταν και θα ξαναγίνει η Κυβέρνηση της χώρας, με όραμα και αξιοπιστία, αρχής γενομένης από τις κάλπες των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, όπου το μήνυμα, που θα δοθεί, για το ποια Ευρώπη θέλουμε και για ουσιαστική πολιτική αλλαγή στον τόπο , θα είναι ισχυρό.

Υπενθυμίζουμε εγκαίνια εκλογικού κέντρου στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ  περικλεούς και κεραμεικου ΤΡΙΤΗ 28/5/2024 8 ΜΜ

Θα παραβρίσκονται βουλευτές και υποψήφιοι

Και δεύτερο κεντρική εκδήλωση στο θεατράκι στο δημαρχείο την δευτέρα 3/6/2024 ώρα 7 και 30 θα βρίσκονται οι υποψήφιοι ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ  ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΜΥΡΤΩ ΚΟΡΟΒΕΣΗ