Μετά τις νέες και πολυάριθμες καταγγελίες του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, για την απουσία πιστοποιημένου ελέγχου ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων (ΥΔΕ) και το αδιαμφισβήτητο και πρόδηλο ζήτημα ασφάλειας μαθητών, εκπαιδευτικών και του συνόλου της σχολικής κοινότητας εντός του σχολικού περιβάλλοντος , γίνεται ευρέως αντιληπτό, πασίδηλο και εμπεδώνεται από κάθε πολίτη , ότι η Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου δεν δύναται να φέρει εις πέρας το στοιχειώδες και βασικό ΚΑΘΗΚΟΝ , εκείνο της διασφάλισης της υγείας και σωματικής ακεραιότητας των μαθητριών, μαθητών, εκπαιδευτικών και του συνόλου των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας. Αυτά – σαφώς – λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της στοχευμένης υποχρηματοδότησης και στρατηγικής υποβάθμισης του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – για την οποία ΚΑΘΕ πολίτης ΥΠΕΡ-ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ- παρά τις ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  Εκπαιδευτικών και Γονέων.

Η Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου δεν δύναται να διασφαλίσει την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, μέλημα, το οποίο ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ οφείλει να θέτει σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, μακριά από σκοπιμότητες μικροπολιτικής εκμετάλλευσης. Ως ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ δεν θα εναποθέσουμε στην τύχη και στην αμέλεια της Δημοτικής Αρχής την ασφάλεια των παιδιών μας στα σχολεία του Δήμου μας.

-Ως ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου τον ΑΜΕΣΟ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΥΔΕ) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού και ΟΛΩΝ των ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού – όπου χρειάζεται – με άμεση ανάληψη πρωτοβουλίας από τον Δήμο.

-Καλούμε την Δημοτική Αρχή να θέσει το ζήτημα στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

-Ως ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ χαιρετίζουμε και στηρίζουμε εμπράκτως κάθε νόμιμη ενέργεια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, της Ένωσης Γονέων και του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Χολαργού.

-Χαιρετίζουμε την παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Χολαργού στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και καλούμε όλο τον κόσμο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και τη σχολική κοινότητα σε ΟΜΟΘΥΜΗ, ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.

ΤΟ “ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ” πρέπει να τελειώσει στην Ελλάδα, πρέπει να τελειώσει στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ, κυρίες και κύριοι της Δημοτικής Αρχής.