Με τη Συνεργασία Πολιτών Παπάγου- Χολαργού δημοτική παράταξη    επισκεφτήκαμε τον χώρο της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Ελεούσας. Θεωρήσαμε επιτακτική ανάγκη την αυτοψία με αφορμή φήμες ,που κυκλοφορούν περί ενδεχόμενης παράνομης περίφραξης λόγω αναστήλωσης και αναπαλαίωσης του Ι.Ν. της Αγίας Ελεούσας.

Έτσι , θα υπάρξει κίνδυνος αλλοτρίωσης των αρχαιολογικών ευρημάτων (όπως η αρχαία υδατοσυλλογή στο μονοπάτι-Διαδρομή 2 και η πηγή του Ιλισσού).  Επίσης, είναι πιθανή η παρεμπόδιση – δια συρματοπλεγμάτων – των επισκεπτών του ευρύτερου χώρου, καθώς και των περιπατητών των χαρτογραφημένων και σηματοδοτημένων μονοπατιών /διαδρομών.

Για τους παραπάνω λόγους οφείλουμε να επαγρυπνούμε και θέτουμε ως υπεύθυνοι δημότες της περιοχής αλλά και ως Δημοτική Παράταξη το μείζον κατά την άποψή μας θέμα στον δημόσιο διάλογο -και στο Δημοτικό Συμβούλιο προς την Δημοτική Αρχή – προκειμένου να λάβουμε υπεύθυνες απαντήσεις προς άρση καθε αμφισβήτησης και αμφιβολίας επί της τήρησης των προβλεπομένων διαδικασιών.