Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση που σηματοδότησε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού. Στον προαύλιο χώρο έξω από το Δημαρχείο, συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου μικροί και μεγάλοι για να παρακολουθήσουν από κοντά την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που πλαισίωσαν την βραδιά.

Τους μικρούς καλεσμένους υποδέχονταν ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο για φωτογραφίες αλλά και αγαπημένοι ήρωες των κινουμένων σχεδίων. Στην εντυπωσιακή πολύχρωμη τέντα Ξωτικά και Νεράιδες έφτιαξαν μαζί με τα παιδιά μπαλονοκατασκευές, κάρτες και στολίδια ενώ τα παιδικά πρόσωπα γέμισαν με πολύχρωμα facepainting.

Όλοι μαζί απόλαυσαν γιορτινά κεράσματα με ποπ κορν, ζεστή σοκολάτα και γλυκό κρασί ενώ άκουγαν την Παιδική Χορωδία του Δήμου να ερμηνεύει τραγούδια των Χριστουγέννων.

Τον ρυθμό για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το άναμμα του δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ακολούθησε εντυπωσιακό σόου με βεγγαλικά στον ουρανό επάνω από το Δημαρχείο.

Η βραδιά έκλεισε με τη Συναυλία «Χορεύοντας γύρω από το Δέντρο» από το Εθνικό Ωδείο Χολαργού με την συμμετοχή πλήθους μουσικών.