Με μία κοινή τους ανάρτηση με αφορμή ένα θέμα που συζητήθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, οι εκλεγείσες με την δημοτική μας παράταξη κ.κ.  Μ. Σιώτου και Α. Χαμηλοθώρη,  δηλώνουν πλέον ως δημοτικές σύμβουλοι της παράταξης των  «8 προτάσεων».

Γι΄ αυτή τους την ενέργεια, δεν ενημέρωσαν τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «με τον Νικήτα» Νικήτα Κανάκη με την οποία εκλέχτηκαν αλλά ούτε και κανέναν άλλον,  ενώ δεν θεώρησαν  καν σκόπιμο να αιτιολογήσουν την απόφαση τους. Την ίδια στιγμή, που με προηγούμενες ανακοινώσεις και αναρτήσεις τους διαβεβαίωναν για το αντίθετο.

Η κίνηση αυτή, που έρχεται σαν συνέχεια της όλης παρουσίας και δραστηριότητας τους αλλά και των απαξιωτικών και προσβλητικών αναφορών του εκπροσώπου των «8 προτάσεων» για τον επικεφαλής της παράταξης μας, δεν μας εκπλήσσει και δεν μας στεναχωρεί. Γιατί η ιστορία, η διαδρομή και η συμπεριφορά του καθενός μας είναι γνωστή.

Είναι βέβαια αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του, να αυτοσυστήνεται και να χρησιμοποιεί για τις επιλογές του όποιο προσχηματικό λόγο θέλει. Είναι και υποχρέωση όμως των πολλών που συνεχίζουμε την κοινή μας προσπάθεια, να ενισχύσουμε την ενότητά μας και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, απομονώνοντας για πάντα φαινόμενα πολιτικού αμοραλισμού.

Σε τελική ανάλυση, όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες που μας παρακολουθούν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αναζητήσεις τους, στις δυο συναδέλφους που επέλεξαν να μην είναι μαζί μας. Δημοτική Παράταξη “με τον Νικήτα