Ενισχύεται από σήμερα ο εξοπλισμός ανακύκλωσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μετά την παραλαβή ενός νέου σύγχρονης τεχνολογίας απορριμματοφόρου καθώς και καφέ κάδων από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, παραδίδοντας τον εξοπλισμό, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα για την ανακύκλωση που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής με στόχο να γίνει μία νέα πιο πράσινη αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε την Περιφέρεια και αναφέρθηκε στις επιδόσεις του Δήμου στον τομέα της ανακύκλωσης αλλά και της συλλογής βιοαποβλήτων τόσο με το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, όσο με τους καφέ κάδους που υπάρχουν σε κεντρικά σημεία.

Για τον λόγο αυτόν, ο Δήμος μας παρέλαβε επιπλέον και 300 σάκους εδαφοβελτιωτικό – κομπόστ που θα δοθεί στους σχολικούς κήπους και σε όσους πολίτες κάνουν οικιακή κομποστοποίηση.

Στην παράδοση που πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημαρχείο, παρέστησαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης  Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Κοινότητας Χολαργού Βασίλης Σιαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μιχάλης Τράκας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Πετράκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Θανάσης Αυγουρόπουλος.