Την δέσμευση του συνδυασμού “Συνεργασία Πολιτών Παπάγου Χολαργού”, ότι ο Πολιτσμός σε όλες τις εκφάνσεις του, θα αποτελεί πρωταρχική και μόνιμη προτεραιότητα στον Δήμο, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, Απόστολος Καρανικόλας.

   Μιλώντας στην σημερινή 3η εκδήλωση του συνδυασμού με θέμα τον Πολιτισμό, επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα αναπτύξουν την πρωτότυπη πολιτιστική δημιουργία στον Δήμο μας και θα επιτρέψουν σε όλους τους δημότες να συμμετάχουν σε αυτήν.

   Μεταξύ άλλων, πρότεινε την δημιουργία Πολιτιστικού Οργανισμού στον Δήμο Παπάγου Χολαργού, με δικό του καλλιτεχνικό Διευθυντή και οργανόγραμμα που θα προωθήσει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες των συμπολιτών μας, την καθιέρωση Φεστιβάλ Νέων, μουσικού και θεατρικού με την συμμετοχή και των σχολικών μονάδων της περιοχής μας, την δημιουργία ποικίλων μορφών εργαστηρίων(μουσικών, θεατρικών, κινηματογραφικών, φωτογραφίας κ.), όπου οι δημότες θα μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους.

   Για μας ο πολιτισμός δεν είναι σημαία ευκαιρίας αλλά μια διαρκής ανάγκη του ανθρώπου και δεσμευόμαστε πως ότι λέμε στους πολίτες θα το κάνουμε πράξη, κατέληξε ο κ. Καρανικόλας.