Με μια πολύ ενδιαφέρουσα και μαζική Γενική Συνέλευση των μελών της, η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παπάγου -Χολαργού έδωσε το σήμα δυναμικού ανοίγματος στην τοπική κοινωνία ξεκινώντας ανοιχτό δημοκρατικό προσυνεδριακό διάλογο με τους πολίτες στην πορεία για το Συνέδριο του κόμματος, που θα διεξαχθεί 23 – 25 Φεβρουαρίου 2024.

Σε ζεστή ατμόσφαιρα και αισιόδοξο κλίμα, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Χολαργού, όπου έγινε η συνέλευση το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου, καταγράφηκαν εξαιρετικές ομιλίες, απόψεις, προτάσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της συζήτησης.

Το πνεύμα αισιοδοξίας για την πορεία ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο δρόμο για το Συνέδριο του, μετέφεραν στον χαιρετισμό του ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής και στην μεστή εισηγητική του ομιλία ο συνδικαλιστής Κώστας Γενηδούνιας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναδείχθηκαν τα καυτά κοινωνικά προβλήματα, όπως της ακρίβειας, των καθηλωμένων μισθών, της υπερφορολόγησης, της Παιδείας, της στήριξης του ΕΣΥ, της προστασίας της πρώτης κατοικίας,  αλλά και ειδικότερα τοπικά θέματα της περιοχής και διατυπώθηκαν ενδιαφέρουσες, ουσιαστικές προτάσεις από τους παρευρισκόμενους.

Με προσανατολισμό και άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, η Ο.Μ.Παπάγου – Χολαργού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τους πολίτες της περιοχής σε ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο συμμετοχής και συμβολής στον Προσυνεδριακό Διάλογο και σε επικοινωνία μαζί της τόσο μέσα από τη σελίδα της στο fb όσο και στα γραφεία της Βεντούρη και Κεραμεικού 2, στο Χολαργό.

Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά!!

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ