Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν τον αγώνα μας για ένα Δήμο ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό, συμπεριληπτικό, βιώσιμο, ασφαλή για όλους

Με απόλυτο σεβασμό στις επιλογές και την αυτονομία των αυτοδιοικητικών συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, γνωστοποίησε την ομόφωνη απόφασή της να υποστηρίξει στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, τον συνδυασμό της Δημοτικής Παράταξης “Συνεργασία Πολιτών Παπάγου-Χολαργού”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο  Απόστολο Καρανικόλα. Η Ν.Ε.Β.Α καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συμβάλλουν στην επιτυχία του συνδυασμού με την ενεργό δράση και την ψήφο τους.

Ο συνδυασμός μας, Συνεργασία Πολιτών Παπάγου Χολαργού, όπως αποδεικνύει και η σύνθεση του ψηφοδελτίου του,  είναι ένα ευρύ αυτοδιοικητικό σχήμα, χωρίς κομματικές ταμπέλες και εξαρτήσεις.και έχει εξ αρχής διακηρύξει ότι απευθύνεται στον γενικότερο δημοκρατικό, προοδευτικό χώρο.  Πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο κατ΄εξοχήν χώρος για ευρύτερες συνεννοήσεις και συναινέσεις όλων των προοδευτικών δυνάμεων.  Στόχος μας είναι  να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση προσώπων και πολιτικών. Αρκετά με τους γνωστούς μόνιμους επαγγελματίες τοπικούς παράγοντες. Διεκδικούμε ένα Δήμο που θα ακούει και θα σέβεται έμπρακτα τον δημότη και τους εργαζόμενους. Θέλουμε τους πολίτες πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσους στις αποφάσεις και την λειτουργία του Δήμου. Δεσμευόμαστε για απόλυτη διαφάνεια και διαρκή λογοδοσία.

Διεκδικούμε ένα Δήμο, ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό, συμπεριληπτικό, βιώσιμο και ανθεκτικό. Ενα Δήμο με ουσιαστικές πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας που θα απευθύνονται σε όλους και ιδίως τους κοινωνικά ευάλωτους. Που θα εξασφαλίζει την υγεία των πολιτών του και κυρίως των πιο ηλικιωμένων. Που θα δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην παιδεία, με καθαρά, σύγχρονα και ασφαλή σχολεία.Που θα στηρίζει τον πολιτισμό, θα προστατεύει τους δημόσιους χώρους και το πράσινο και θα κάνει πράξη την βιώσιμη κινητικότητα. Ενα δήμο ασφαλή για μας και τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την στήριξή του και καλούμε από την πλευρά μας, κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό πολίτη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, να στηρίξει τον συνδυασμό μας και τον υπόψήφιο Δήμαρχο Απόστολο Καρανικόλα, συμμετέχοντας ενεργά  στον αγώνα μας..