To xolargos-papagou.gr  είναι το κορυφαίο ειδησεογραφικό Site του Δημου ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, καθώς επίσης και το πιο αποτελεσματικό εργαλείο προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησης σας σε τοπικό και όχι μονο.

Το xolargos-papagou.gr   είναι ενημερωτική ιστοσελίδα η οποία λειτουργεί από το 2015 και είναι η κορυφαία σε επισκεψιμότητα και η πιο πλούσια σε υλικό στο δημο  ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ .

Η ιστοσελίδα μας «καλύπτει» μια πληθώρα θεμάτων ενώ όλες αρκετές από τις ενότητες εμπλουτίζονται και με πρωτογενή video και φωτογραφικό υλικό, και δελτία τύπου. 

Το xolargos-papagou.gr  είναι ένα σύγχρονο ελληνικό ενημερωτικό site που παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις στο δήμο  ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ και όχι μονο, με όρους και προϋποθέσεις υψηλής ποιοτικής δημοσιογραφίας. Εγκυρότητα, αξιοπιστία, πολυφωνία, ταχύτητα και ίσες αποστάσεις χωρίς αγκυλώσεις, σε όλες τις μορφές της διαδικτυακής online ενημέρωσης.

Με περισσότερα από 8 χρόνια παρουσίας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για την ευρύτερη περιοχή.

Η εταιρία μας είναι μέλος του μητρώου ηλεκτρονικών media στην Ελλάδα με το πιο έγκυρο και αξιόπιστο δημοσιογραφικό περιεχόμενο, με άμεση καθημερινή ενημέρωση των αναγνωστών που το συγκαταλέγουν στα Digital μέσα ενημέρωσης.

Το xolargos-papagou.gr  προσφέρει και θα προσφέρει πιο ενεργά   συνεχή ειδησεογραφική κάλυψη όλο το 24ωρο με αποκαλυπτικό και αποκλειστικό και πρωτογενή περιεχόμενο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός απαιτητικού κοινού, που αναζητεί ακριβείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία περιήγησης.

Τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές Μέσων στράφηκαν προς τα ψηφιακά μέσα, με το xolargos-papagou.gr  να καταφέρνει να παραμείνει στην κορυφή της εμπιστοσύνης του κόσμου και αυτό είναι η ισχυρότερη επιβράβευση για τη δημοσιογραφική του ομάδα, που δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να μάχεται για την ενημέρωση , μακριά από αγκυλώσεις και οποιεσδήποτε εξαρτήσεις.

Η ιστοσελίδα «καλύπτει» μια πληθώρα θεμάτων ενώ όλες αρκετές από τις ενότητες εμπλουτίζονται και με πρωτογενή video και φωτογραφικό υλικό.

Διαφήμιση

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι σήμερα η παραδοσιακή διαφήμιση έχει χάσει ένα μέρος από την αίγλη της. Μία σημαντική μερίδα του καταναλωτικού κοινού παραμένει δύσπιστη έναντι των διαφημίσεων, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι καταναλωτές, δεχόμενοι εκατοντάδες ερεθίσματα σε καθημερινή βάση, δεν προσέχουν πλέον τα διαφημιστικά μηνύματα.

Ως εκ τούτου, το τμήμα marketing του xolargos-papagou.gr  , αναζήτησε ένα πιο αποτελεσματικούς και καινοτόμους τρόπους προώθησης σε συνδυασμό με όλες τις άλλες μεθόδους.

Φυσικά λόγο των δυνατοτήτων του ιντερνέτ αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε μορφή κειμένου. Αλλά μπορεί να έχει πολύπλευρες μορφές και μηχανισμούς εκμετάλλευσης από μία εταιρεία.

Πρόκειται για άρθρα που δημιουργούνται και τα οποία συνδυάζουν τη δύναμη του ειδησεογραφικού/ενημερωτικού περιεχομένου και της διαφήμισης. Συνδυάζοντας μοναδικούς τρόπους προβολής μέσα στην σελίδα μας καθώς και με δυνατή παρουσία στα social media (Facebook) επιτυγχάνουμε να κάνουμε γνωστή την επιχείρησή σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα καθώς και τις πωλήσεις σας.

Επιπρόσθετα, ένας τρόπος διαφήμισης στον ψηφιακό κόσμο είναι τα Banners. Εικαστικά τοποθετημένα σε ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας (portals, guides κ.λ.π.) τα οποία προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή των επισκεπτών προβάλλοντας διαφημίσεις. Τα διαφημιστικά banners μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την online παρουσία σας αρκεί βεβαία να είναι έξυπνα, σωστά τοποθετημένα και η ιστοσελίδα που τα προβάλει να πληροί κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως απαιτεί το διαδίκτυο εν έτη 2023.

Τρόποι προβολής στο xolargospapagou.gr 

Διαφημιστικό Άρθρο

Διαφημίστε την επιχείρηση σας με :

 • κείμενο + φωτογραφίες
 • κείμενο + φωτογραφίες + video.

Banners

 • Εμφάνιση banner σε όλες τις σελίδες του xolargos-papagou.gr  
 • Εμφάνιση banner στην κεντρική σελίδα του xolargos-papagou.gr  
 • Συνδυασμός των δύο παραπάνω
 • Εμφάνιση banner /εμφανίσεις
 • Προώθηση banner/διαφήμισης στα social media
 • Υποστηρίζουμε τις πιο δημοφιλείς διαστάσεις banner
 • Δημιουργία Banners

Αγγελίες

Το xolargos-papagou.gr  υποστηρίζει τη δημοσίευση αγγελιών. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο κείμενο και σε φωτογραφίες, ενώ η δημοσίευση των αγγελιών χρεώνεται με μηνιαίο κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαγωνισμοί μέσω Facebook

Αυξήστε τα Like της σελίδας σας στο Facebook διοργανώνοντας διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

ΝEW | Οδηγός επιχειρήσεων ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

Καταχωρήστε την επιχείρηση σας

ΝEW | Καταχώριση Ιατρικών επαγγελμάτων στην κεντρική σελίδα

Στην νέα αυτή υπηρεσία καταχωρούνται μόνο Ιατρικά Επαγγέλματα για ετήσια βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ xolargospapagou.gr  ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ:

 • Απεριόριστες εμφανίσεις
 • Απεριόριστες επισκέψεις
 • Απεριόριστο μέγεθος φιλοξενίας banner
 • Εγγύηση εμφάνισης της διαφήμισής σας με την πολιτική περιορισμένου αριθμού διαφημίσεων
 • Εμφάνιση άρθρων-διαφημίσεων

Με σημαντική εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing, με επίσημα στατιστικά στοιχεία Google Analytics, με την πιο εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις πλέον επαγγελματικές και αποτελεσματικές διαδικτυακές καμπάνιες προβολής της επιχείρησής σας


Social Media

Στην καρδιά της ενημέρωσης, με συνεχή ροή ειδήσεων, ρεπορτάζ ,αγγελίες και βίντεο σε 24ωρη βάση. Το xolargos-papagou.gr  είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις συσκευές (desktop, tablet,mobile).

Oι Έλληνες φαίνεται να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ενημερωτικούς σκοπούς και μάλιστα σε υψηλότερο βαθμό από όσο οι χρήστες σε άλλες χώρες. Επιλέγουν τα social media καθημερινά για να μοιραστούν ειδήσεις και να σχολιάσουν τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Για τον λόγο αυτό, το xolargos-papagou.gr  προσαρμόζεται διαρκώς στα νέα δεδομένα και συνεχίζει με καινοτόμες ιδέες που θα αλλάξουν το τοπίο της ενημέρωσης. Με γνώμονα την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και με επίκεντρο τα δικαιώματα των πολιτών το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site ακολουθεί το δύσκολο δρόμο της αλήθειας και της πρωτοπορίας, διότι το μέλλον είναι εδώ!

Σκοπός μας η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών μας.
Με την φιλοδοξία, το νέο αυτό ψηφιακό εργαλείο να φτάσει σταδιακά στα χέρια όλων όσων θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στην επικαιρότητα καθώς και τις νέες αγγελίες που δημοσιεύονται στο xolargos-papagou.gr  .

Γιατί να επιλέξω το xolargospapagou.gr  

• Eίναι η πρώτη πηγή ειδήσεων για τον ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΑΠΑΓΟ και όχι μόνο.  
• Κορυφαίοι σε επισκεψιμότητα και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, με εφαρμογές φιλικές προς τους χρήστες.
• Διαθέτει άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία στον σχεδιασμό, επιμέλεια και συνεχή υποστήριξη διαφημιστικών banners.
• Παραμένει εδώ και χρόνια στη πρώτη θέση και στην προτίμηση του κόσμου χάρη στην αμεσότητα, αντικειμενικότητα, αμεροληψία, αξιοπιστία και ευρεία παρουσίαση της επικαιρότητας.
• Στην καρδιά της ενημέρωσης, με συνεχή ροή ειδήσεων σε 24ωρη βάση, με ρεπορτάζ, αγγελίες και βίντεο

Νέοι καινοτόμοι τρόποι διαφήμισης και επικοινωνίας

1. ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ SOCIAL MEDIA | INSTAGRAM ΚΑΙ FACEBOOK STORIES

Στην ετήσια διάσκεψη ανάπτυξης F8, το Facebook ανέφερε ότι η μορφή Story είναι πιο δημοφιλής από τo News Feed, με 300 εκ. στο Instagram να χρησιμοποιούν τα stories για να δουν οργανικό περιεχομενο χρηστών, αλλά και διαφορετικών brands κάθε μέρα.
Το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι ότι τα brands μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τα stories για τη δική τους διαφήμιση. Η ευελιξία της μορφής Stories δίνει τη δυνατότητα εκτέλεσης σχεδόν κάθε είδους καμπάνιας, συμπεριλαμβανομένης της ευαισθητοποίησης σχετικά με το brand (brand awareness), της αύξησης της κυκλοφορίας για περισσότερα κλικ, της αύξησης του αριθμού εγκατάστασης μιας εφαρμογής και άλλων.

Υπάρχουν εύκολοι και αποτελεσματικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσουν τις ιστορίες με μεγαλύτερη επιτυχία, εφόσον δεν είναι ακόμα τόσο «κορεσμένες» όσο οι διαφημίσεις του News Feed ή άλλων ψηφιακών καναλιών.

Όσον αφορά το περιεχόμενο των ιστοριών, το βίντεο μικρής διάρκειας είναι το καλύτερο στοίχημα για τα brands. Οδηγεί 9 φορές περισσότερο τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα μιας επιχείρησης συγκριτικά με τις στατικές εικόνες των διαφημίσεων.

Τα stories με διαφημιστικό περιεχόμενο πρέπει να είναι σύντομα (κάτω από 15 δευτερόλεπτα) και το «βίντεο» μπορεί να αποτελείται από τα πιο βασικά στοιχεία.
Οι διαφημιζόμενοι πρέπει να βρίσκουν συνεχώς νέες διόδους έξω α

πό το κορεσμένο ψηφιακό οικοσύστημα για να συνδεθούν με τους καταναλωτές τους, και τώρα, τα stories είναι η απάντηση.

Το xolargos-papagou.gr   αναλαμβάνει τη διαχείριση των Social Media με ειδικευμένο προσωπικό και δημιουργεί Stories, ειδικά σχεδιασμένα για την εκάστοτε επιχείρηση. (Επισυνάπτονται μερικές από τις δημιουργίες μας)

2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LIVE STREAMING
Παρέχουμε υπηρεσίες Live Streaming για συνέδρια, αθλητικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, εκπαίδευση, συναυλίες και ένα ευρύ φάσμα άλλων εκδηλώσεων.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις της τελευταίας δεκαετίας, μας έχουν εξοικειώσει με την ζωντανή μετάδοση γεγονότων που μπορούμε να παρακολουθήσουμε από οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε μέσω των Social Media.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε καθιστούν την ανάγκη αυτή επιτακτικότερη, καθώς και η τεχνολογική έκρηξη της εποχής ανοίγουν νέους δρόμους στην ενημέρωση των πελατών και στην προβολή της επιχείρησής τους.

Η διαφήμισή σας έχει αξία! Επιλέξτε σωστά πού και πώς θα διαφημιστείτε! Στο xolargos-papagou.gr  δημιουργήσαμε για εσάς πακέτα διαφήμισης που κάνουν τη διαφορά! Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα για τη διαφήμιση και Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 6951030019, ώστε να βρούμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.

 ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΝΑ PORTAL ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με εκτίμηση

Διευθυντής mact media group

Δημοσιογράφος μακεδονικού πρακτορείου εφημερίδων

ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

6951030019