Η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ καθυστέρησε να ξεκινήσει, λόγω της γραφειοκρατίας, αλλά πλέον είναι σε καλό δρόμο το μεγάλο αυτό έργο, όπως και η απαραίτητη υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία και αναμένεται, σύμφωνα με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, να ολοκληρωθεί χρονικά παράλληλα με την «Αγιά Σοφιά».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η Δούρου σε συνδρομητικό κανάλι:

«Υπάρχουν καλά νέα. Το τελευταίο εμπόδιο για την έγκριση της μελέτης της υπογειοποίησης το υπερβήκαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και τον χρόνο για την υλοποίηση της υπογειοποίησης που θα βοηθήσει και το κυκλοφορικό για τον ίδιο τον Δήμο και θα προλάβουμε και τους χρόνους σε σχέση με τους χρόνους που ακολουθεί η ανέγερση του ίδιου του γηπέδου.

Βεβαίως, λυπάμαι πάρα πολύ που ο τρόπος που λειτουργούν οι δημόσιοι φορείς δεν έχει τους χρόνους του ιδιωτικού τομέα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πάντα ο ιδιωτικός τομέας λειτουργεί εξαιρετικά. Δυστυχώς είχαμε έναν ιδιωτικό τομέα στην πατρίδα μας που συνέβαλε και αυτός στην κρίση χρέους και έκανε αφαίμαξη των δημοσίων ποσών.

Αλλά όπως και να έχει ως δημόσιο έργο είχε άλλους ρυθμούς που τάισε την καχυποψία των συμπολιτών μας οπαδών της ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι η σημερινή διοίκηση έχει δώσει εχέγγυα σε σχέση με προηγούμενες, ότι δεν αντιμετώπισε τους οπαδούς της συγκεκριμένης ομάδας ως εκλογικούς ψηφοφόρους για να τους τάζει και να μην κάνει. Το είπαμε, το κάνουμε. Ο στόχος πρέπει να είναι η υπογειοποίηση να τελειώσει παράλληλα με το γήπεδο».