Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Café Tease στον Χολαργό, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό. «Δεν βγαίνει ο μήνας» έγραφε η αφίσα κάλεσμα για την εκδήλωση και όπως φαίνεται βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς υπήρξαν παρευρισκόμενοι που αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες όρθιοι, αφού η καφετέρια ήταν γεμάτη από νωρίς με κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν βουλευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος. Ο κύριος Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως όχι μόνο δεν έχει πάρει μέτρα για να αντιμετωπιστεί το κύμα ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά και ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους, αλλά αντιθέτως οι όποιες πρωτοβουλίες λαμβάνει στοχεύουν στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και τελικά ενισχύουν την αισχροκέρδεια σε ενέργεια και καύσιμα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφερε την πρόταση που έχει υποβάλει εδώ και καιρό η αξιωματική αντιπολίτευση για μείωση του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, η οποία θα έδινε «ανάσα» στους πολίτες, αλλά δεν βρίσκει ευήκοα ώτα στην κυβέρνηση.

Ο κύριος Ηλιόπουλος τόνισε πως μόνη ελπίδα για την κοινωνία και τον τόπο είναι να γίνουν σύντομα εκλογές και να υπάρξει πολιτική αλλαγή με προοδευτική διακυβέρνηση για να μπορέσει να αντιστραφεί η κατάσταση.

Παρεμβάσεις και χαιρετισμούς στην εκδήλωση πραγματοποίησαν οι βουλευτές Πάνος Σκουρλέτης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κώστας Ζαχαριάδης, Αννέτα Καββαδία, η πρώην βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, ο υποψήφιος δήμαρχος Χολαργού Νικήτας Κανάκης και τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Σακελλάρης και Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παπάγου – Χολαργού για τη μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε η εκδήλωση, η οποία είχε σκοπό και την υποδοχή των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που εντάχθηκαν στο κόμμα κατά τις εσωκομματικές εκλογές στις 15 Μαΐου. Συγκεκριμένα η οργάνωση ανέφερε πως εγγράφηκαν 450 νέα μέλη τα οποία καλωσόρισε και επίσημα στη χθεσινή εκδήλωση.