Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού συνεχίζει τους προληπτικούς ελέγχους στους εργαζόμενους, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και την ασφάλεια των πολιτών.

Σε συνέχεια του πρώτου κρούσματος που εντοπίσθηκε σε υπάλληλο του Δήμου, διενεργήθηκαν οι αρχικοί και επαναληπτικοί έλεγχοι και τα αποτελέσματα όλων είναι αρνητικά.

Εντοπίσθηκε νέο κρούσμα σε εργαζόμενο (συμβασιούχο), ο οποίος εμφάνισε ήπια στυπώματα της νόσου και από τη Δευτέρα 26/10 είναι εκτός εργασίας.

Η πανδημία είναι σε εξέλιξη, με μεγάλη έξαρση. Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είναι σε επιφυλακή, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των οδηγιών του γιατρού εργασίας.

Κάνουμε σύσταση στους πολίτες να αποφεύγουν την φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του Δήμου και να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά. Τα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.dpapxol.gov.gr/contacts.html.

Σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη η παρουσία τους σε υπηρεσία του Δήμου, παρακαλούμε να προηγηθεί επικοινωνία για ορισμό ραντεβού.