Με γνώμονα τις ανάγκες των κατοίκων και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προχώρησε στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας και των δύο δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας (Δρομολόγιο 1: Διακοινοτική Συγκοινωνία – Δρομολόγιο 2: Εσωτερικό Χολαργού) κατά τις απογευματινές ώρες. 

Η επέκταση του ωραρίου τις απογευματινές ώρες, ήταν πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και αποφασίστηκε αφού εξετάσθηκαν οι ανάγκες των κατοίκων της πόλης μας, αλλά και προς ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων, στηρίζοντας την απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτές από τους κατοίκους και τους επισκέπτες. 

Η διαδρομή με τις υπάρχουσες στάσεις παραμένει η ίδια, αλλά το ωράριο εξυπηρέτησης επεκτείνεται κατά πέντε με έξι ώρες. 

Ειδικότερα, η Δημοτική Συγκοινωνία Παπάγου-Χολαργού ξεκινά από την Πλατεία Κονίτσης της Κοινότητας Παπάγου ανά μία ώρα από τις 08:00 έως και τις 19.00 (τελευταίο δρομολόγιο) ολόκληρη την εβδομάδα. Αντίστοιχα, το Δρομολόγιο Χολαργού ξεκινά από την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (τέρμα 17ης Νοεμβρίου) της Κοινότητας Χολαργού ανά μισή ώρα από τις 7:40 το πρωί με το τελευταίο δρομολόγιο να ξεκινά στις 18.40 το απόγευμα.