Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης          #Με το Νικήτα -Δήμος για Όλους, στο πλαίσιο μιας σειράς προγραμματισμένων επισκέψεων, επισκέφθηκε το χώρο Συγκέντρωσης και Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης  Νίκος Καράγιαννης (Μηχανολόγος Μηχανικός) με τη συμμετοχή των Βαγγέλη Τερζή (Περιβαλλοντολόγου) και Χρήστου Γκιώνη (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού).

Κατά την επίσκεψη η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τους:

-Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Παπάγου

-Βασίλειο Σιαμάνη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού

-Παναγιώτη Αυγουστάκη Διευθυντή Περιβάλλοντος Καθαριότητος και Πρασίνου του Δήμου

Συζητήθηκαν η  υπάρχουσα κατάσταση, τα προβλήματα αλλά και το μέλλον και οι προοπτικές της διαχείρισης των αποβλήτων στον Δήμο μας.

Η επίσκεψη αυτή καθώς και οι επόμενες που έχουν προγραμματιστεί σκοπό έχουν την ενημέρωση πάνω στα τρέχοντα θέματα και τις προοπτικές τους και πως ο Δήμος τα αντιμετωπίζει.   Με την άμεση επικοινωνία και την επί τόπου ενημέρωση η Δημοτική Παράταξη #Με τοΝικήτα -Δήμος για Όλους επικαιροποιεί  τις θέσεις και τις προτάσεις της για το αύριο του Δήμου μας και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών