Ήταν πέρυσι καλοκαίρι που ενημερωθήκαμε με μια σύντομη ανακοίνωση ότι η κύρια είσοδος στου Παπάγου από την Λεωφόρο Κύπρου θα κλείσει επειδή η Περιφέρεια Αττικής θα τοποθετήσει αγωγό ομβρίων.

Κάπου αλλού μάθαμε ότι το έργο, να σημειώσω καλοδεχούμενο για να μην υπάρξει παρεξήγηση, θα τελείωνε κάπου στον Οκτώβριο,άντε βάλε και λίγο ακόμα, χρόνος που δεν τον λες λίγο αλλά εν πάση περιπτώσει αποδεκτός.

Αλλά ο Οκτώβριος πέρασε και πέρασαν και άλλοι μήνες και φτάσαμε στον Φεβρουάριο του σωτηρίου έτους 2022 και ακόμα για το τέλος του έργου τίποτα.

Και προφανώς αφού εβδομάδες περνούσαν χωρίς κανένα μηχάνημα στο έργο. Και μετά που περίμενες συνεργεία να δουλεύουν πυρετωδώς για την κάλυψη της καθυστέρησης, όπως στα έργα ξέρουμε ότι πρέπει να γίνεται, το έργο συνεχιζότανε λες και όχι μόνο μεγάλη καθυστέρηση δεν υπήρχε αλλά το αντίθετο.

Δεν ξέρω για την περιφέρεια τι προτεραιότητες έχει για το έργο αυτό αλλά η Δημοτική αρχή νομίζω γνωρίζει (;) την σημασία της Λεωφόρου Κύπρου για την περιοχή του Δήμου που λέγεται Παπάγου και θα έπρεπε καιρό τώρα να έχει απαιτήσει από την περιφέρεια επίσπευση του έργου, όσο πολιτικά φίλος και αν είναι ο περιφερειάρχης μας.

Επίσης ας μπει στον κόπο να μας ενημερώσει πότε επί τέλους θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η Κύπρου. Βέβαια με την μέχρι τώρα εξέλιξη του έργου αν συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς θα φτάσουν το 2023!!!!

Να υπενθυμίσω στους “υπευθύνους” ότι τόσον καιρό ταλαιπωρείται μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας και εργαζομένων στην περιοχή μας και αυτό πρέπει να τελειώσει το συντομότερο.

Τελειώνετε λοιπόν