Αντιμέτωπος με την φορμαρισμένη ΑΕΚ θα τεθεί ο Χολαργός το Σάββατο (9/3, 6μ.μ., ΕΡΤ 2) στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Ο Άρης Λυκογιάννης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς κανείς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

«Παίζουμε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο γήπεδο μας. Τα κίνητρα για όλους πρέπει να είναι μεγάλα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και υψηλής ενέργειας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα «όπλα» της ΑΕΚ η οποία έχει έναν πολύ καλό ρυθμό αγώνων το τελευταίο διάστημα» υποστηρίζει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς που αποτελεί ένα από τα «ισχυρά χαρτιά» του προπονητή του Χολαργού κόντρα στην «Ένωση» και συμπληρώνει: «Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που μπορούμε να διεκδικήσουμε αν είμαστε 40 λεπτά σοβαροί. Επιδίωξη μας είναι να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται, προκειμένου να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι».

Όσο για τον κόσμο της ομάδας ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς παρατήρησε: «Θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι δίνοντας μας την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη».