Εσάς που με γνωρίζετε, δεν θα σας εκπλήξει η ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Ο Χολαργός Παπάγου είναι η πόλη που ζω σχεδόν το σύνολο της ημέρας μου και σίγουρα τις παραγωγικές ώρες μου, καθότι εργάζομαι σ’ αυτή.

Τα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητά μας, χρόνια ζητήματα που οξύνονται, μας κάνουν να αισθανόμαστε λιγότερο «πολίτες» του Δήμου μας .

Η παράταξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ είναι μια παράταξη που με εκφράζει απόλυτα .

Μια παράταξη με προοδευτικό πρόσημο, με νέους ανθρώπους αλλά και παλιούς μπαρουτοκαπνισμένους, σημαντική για συνδυασμό νέας πνοής και νέων ιδεών αλλά και “εκμετάλλευσης” της πλούσιας εμπειρίας παλιότερων συνυποψήφιων με ιστορία, για έναν καλύτερο κόσμο για έναν καλύτερο Δήμο.

Έναν νέο επικεφαλής τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ που δίνει ελπίδα και προοπτική.

Μια παράταξη με όραμα, με θέσεις για ένα δήμο διπλά στον πολίτη, για ένα δήμο που δεν θα στέκεται στα λίγα, αλλά ένα δήμο πρότυπο στα πάντα.

Για μια παράταξη που θα μεταφέρει τα προβλήματα στο ΔΣ του δήμου, αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθεί, μέσα από κινηματική λογική να διεκδικεί να γίνονται πράξη .

Έχουν πολλά να αλλάξουν στον δήμο μας, ώστε να γίνει ένας πρότυπος δήμος που αξίζει στους πολίτες του.

Μερικά από αυτά όπως ,η ασφάλεια ,η βιώσιμη ανάπτυξη, η σύγχρονη ανακύκλωση, η ανάπτυξη των ελευθέρων χώρων, ο σεβασμός στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ο πολιτισμός, τα πεζοδρόμια, οι θέσεις παρκινγκ, το κυκλοφοριακό, η κλιματική κρίση, οι κοινωνικές υπηρεσίες, το στεγαστικό και πολλά άλλα.

Σημαντική δράση ειδικά για την νεολαία, να έχει τον αέρα και την προοπτική να πάρει τον δήμο στα χέρια της.

Μια παράταξη δημοκρατική με συλλογικές αποφάσεις άλλα και την αναγκαιότητα για τοπικές γενικές συνελεύσεις, ώστε να αποφασίζουν οι τοπικές κοινωνίες για σοβαρά προβλήματα των περιοχών τους.

Η αναγκαιότητα να συνδράμουμε και να εκμεταλλευτούμε κάθε κονδύλι κρατικό ή ευρωπαϊκό για μια πόλη πρότυπο.

Η υποψηφιότητά μου, πέραν από τη διάθεση προσφοράς μου στην Αυτοδιοίκηση, σκοπό έχει με επάρκεια γνωσιακή και επιστημονική να καταγράψω τα ζητήματα που απασχολούν τους Συνδημότες μου, να τα συστηματοποιήσω, να τα κοινωνήσω και να συνδράμω στην επίλυσή τους, μέσω του συνδυασμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Γιατί εάν ιδιωτεύουμε, πώς θα ζήσουμε όπως έχουμε οραματιστεί στον τόπο μας;

Κάθε τι που γίνεται στον δήμο μας αφορά όλους ,πρέπει να έχουμε λόγο και φωνή.

<ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ >

Η ψήφος σας θα είναι η μέγιστη τιμή για μένα.

ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στέλεχος μικρομεσαίας επιχείρησης και δημοσιογράφος