Χθες η καρδιά του εθελοντισμού χτύπησε και πάλι στον Υμηττό, με τη νέα μεγάλη δενδροφύτευση στο βουνό μας. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, πετύχαμε να αναδασώσουμε άλλο ένα τμήμα του Υμηττού, στην Αργυρούπολη, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών που σημειώνουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το πράσινο στο βουνό μας.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με σχολεία και εθελοντικές ομάδες, δώσαμε νέα ανάσα ζωής στον Υμηττό μας.

Οι αναμνήσεις που δημιουργούμε και οι συνήθειες που υιοθετούμε μέσα από βιωματικές δράσεις, μας γεμίζουν με αισιοδοξία για ένα ελπιδοφόρο μέλλον, για τον τόπο μας και τα παιδιά μας που με την εντυπωσιακή συμμετοχή τους απέδειξαν πως “κρατούν” το βουνό στα χέρια τους.

Πάντα στην πρώτη γραμμή για να μείνει ο Υμηττός μας ένας πνεύμονας πρασίνου που τόσο έχει ανάγκη όλη η Αττική.

Ευχαριστούμε θερμά το Σώμα Εθελοντών Ελληνικού Αργυρούπολης , Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης , Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης – ΕΟΔΠΗ , Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα – Εθελοντές , Εθελοντική Δασοπροστασία-Πυρόσβεση Γλυφάδας-ΕΔΑΠΥΓ , Σωματείο εθελοντών πολιτικής προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού , Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη , Πρόσκοποι Ελληνικού-Αργυρούπολης

#Υμηττός365 #ΣΠΑΥ #αναγέννηση_υμηττός