Σε υψηλό ρυθμό δουλεύουν καθημερινά στον Χολαργό, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Η διακοπή έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες να ξεκουραστούν και πλέον έχουν μπει για τα καλά στην δουλειά ειδικά στο κομμάτι της τακτικής.

«Αυτή την περίοδο προετοιμαζόμαστε ώστε να βρούμε το ρυθμό που είχαμε πριν τη διακοπή, όπου είμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και τα δύο φιλικά που έχουμε θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε» δήλωσε ο Ζερμέιν Λοβ, και συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σταματήσει να παίζει, επομένως έχουν ήδη το τέμπο που θέλουν ως ομάδα κι αυτό θέλουμε να αποκτήσουμε και εμείς μέσα από τις προπονήσεις. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όταν έρθει εκείνη η στιγμή».

Ο Άρης Λυκογιάννης προκειμένου οι παίκτες του να είναι έτοιμοι για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, προγραμμάτισε δυο φιλικά την προσεχή Τετάρτη (20/2, 5μ.μ.) στο κλειστό του «Πλάτωνα» με τον Ιωνικό Νικαίας και το Σάββατο (23/2, 3μ.μ.) με το Λαύριο στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».