Τελευταία στιγμή, ο, υφυπουργός ούτε θέλει ούτε μπορεί να βάλει την Περιφέρεια εκεί που χρειάζεται να είναι», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης για την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε με τους υποψήφιους του συνδυασμού Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται 214 υποψήφιοι, το ανώτατο δηλαδή όριο υποψηφίων.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωακειμίδη, οι 214 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, από διαφορετικά επαγγέλματα, κομματικές προελεύσεις, ηλικίες, αποτελούν έναν πολυσυλλεκτικό οργανισμό ενεργών πολιτών, με δυναμική παρουσία στην Αυτοδιοίκηση, τις επιστήμες, την οικολογία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την αγορά.

«Οι εκλογές του Οκτωβρίου», τόνισε, «είναι για να βγουν καλοί Δήμαρχοι και ικανοί Περιφερειάρχες. Καλός είναι όποιος θέλει και ξέρει να κάνει τη δουλειά. Δουλειά είναι να ξέρεις τι έχεις να κάνεις, και να το κάνεις. Ένας επιστρατευμένος, τελευταία στιγμή, σχεδόν με το ζόρι, υφυπουργός, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να βάλει την Περιφέρεια εκεί που χρειάζεται να είναι. Την αντιλαμβάνεται ως υφυπουργός, δηλαδή σαν υφυπουργείο. Δεν ξέρει τη δουλειά. Τα κόμματα στηρίζουν, γνωμοδοτούν, δεν διορίζουν υποψήφιους. Αλλιώς τι χρειάζονται οι εκλογές; Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να αλλάξει σελίδα. Και όλοι μαζί, δίνουμε τα χέρια για να το πετύχουμε!»