Ο Giannis Karamatzanis γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών που συναναστρέφεται καθημερινά και ενδιαφερόμενος για την πρόοδο του Δήμου μας, αποφάσισε να συμμετάσχει με τον συνδυασμό του Dimitris Toutouzas, ΣΥΝ-Πολις.
Γιατί το Συν κάνει πάντα τη διαφορά!

Ο Γιάννης γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και στα 7 του χρόνια βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του, στο Άστρος Κυνουρίας, όπου και μεγάλωσε. Τα τελευταία 30 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Χολαργού.
Αποφοίτησε με άριστα την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης και ειδικεύθηκε στην Παιδιατρική και τη Νεογνολογία. Κατέχει Master στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική, BLS και APLS, έχει προβεί σε περισσότερες από 50 δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά, και έχει συμμετάσχει σε Παιδιατρικά Συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδος.
Έχει εργαστεί για 3 χρόνια ως Υπεύθυνος Παιδίατρος στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χολαργού, έχει διατελέσει 16 χρόνια Υπεύθυνος Παιδιατρικού Τομέα στο ΙΚΑ Χολαργού – Αγίας Παρασκευής και εδώ και 15 χρόνια είναι Παιδίατρος – Νεογνολόγος στο Μαιευτήριο Μητέρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.
Από το 2003 διατηρεί Παιδιατρικό Ιατρείο στην οδό Περικλέους, όπου υποδέχεται και μεγαλώνει υγιή παιδιά. Έχει αναλάβει την παιδιατρική επιμέλεια πολλών παιδιών του Δήμου μας, με πολλή αγάπη και φροντίδα.
Είναι παντρεμένος με τη Χολαργιώτισσα, Σοφία Σταμαθιουδάκη, Δερματολόγο, και έχει 2 γιους, τον Γιώργο, φοιτητή Νομικής και τον Γιάννη, φοιτητή Ιατρικής.
#toutouzas #synpolis #papagos_cholargos