Η Μαριλίτα Κτιστάκη-Σταυράκη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Dimitris Toutouzas.

Η Μαριλίτα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος Χολαργού. Τελείωσε τοΤoσίτσειο-Αρσάκειο Εκάλης και είναι πτυχιούχος Οδοντιατρικού Τμήματος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εξειδικεύτηκε στην ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο ParisVI, στην παιδιατρική στοματολογία στο παιδιατρικό νοσοκομείο Robert Debre Paris, στην αθλητική στοματολογία στο Πανεπιστήμιο Ορλεάνης και έχει MBA-Διοίκηση Επιχειρήσεων Υγείας από το E.S.L.S.C.A. στο Παρίσι.
Έχει διατελέσει συνεργάτης του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών και μέλος των Ιατρικών Ομάδων κάλυψης σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τακτικό μέλος της επιτροπής Κ.Ε.Σ.Υ. του Υπουργείου Υγείας, αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοσομείου Παίδων “Π&Α Κυριακού”, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας “Παμμακάριστος” και μέλος του ΔΣ, ελεγκτής του ΙΚΑ στα παιδιατρικά νοσοκομεία, το ΓΝΑ “Λαϊκό” και ΓΝΑ “Άγιος Σάββας” και διευθύντρια Ε.Σ.Υ. – υπεύθυνη της Μ.Υ. Αθηνών -Τ.Ι. Λένορμαν.
Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε το 2010 και διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού και αντιπρόεδρος ΔΟΚΜΕΠΑ.
Είναι παντρεμένη με τον χειρουργό-συντονιστή διευθυντή της Β’ Χειρουργικής του Νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός” Ιωάννη Σταυράκη και έχουν δύο γιους 19 και 20 ετών, φοιτητές της φαρμακευτικής και ιατρικής Σχολής αντίστοιχα.
#toutouzas #synpolis #papagos_cholargos