Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Απόστολος Καρανικόλας, επικεφαλής του συνδυασμού” Συνεργασία Πολιτών”, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε την ΔΟΥ Χολαργού, το τοπικό Ιατρείο ΠΕΔΥ(πρώην ΙΚΑ), τα υποκαταστήματα των τραπεζών Πειραιώς και Alpha Bank στην περιοχή καθώς και την Λαϊκή του Χολαργού και συνομίλησε με εργαζόμενους και κατοίκους.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Δημοτικής παράταξης “Συνεργασία Πολιτών Παπάγου-Χολαργού”, στις επισκέψεις τους αυτές άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και δεσμεύθηκαν για ένα μοντέλο αυτοδιοίκησης που θα βάζει πρώτα και πάνω από όλα τις ανάγκες των πολιτών.

Ο Απόστολος Καρανικόλας, ένας νέος άνθρωπος, 32 ετών με διάθεση για έργο και προσφορά, επεσήμανε ότι οραματίζεται και υπόσχεται να κάνει πράξη, έναν Δήμο που θα σέβεται τον δημότη και θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα προβλήματά του. Ανέπτυξε τις θέσεις του για ένα Δήμο, ανοικτό, δημοκρατικό, συμπεριληπτικό, κοινωνικά ευαίσθητο, απόλυτα διαφανή, πράσινο και συμμετοχικό, οι οποίες έγιναν δεκτές με μεγάλο ενδιαφέρον και είχαν θετική απήχηση στους πολίτες.