Μια καταστροφική πυρκαγιά ήταν δυστυχώς ο επίλογος, μιας κατά τα αλλά πολύ επιτυχημένης χρονιάς, για το κατάστημα Δαναός.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο του κτιρίου μας, τη Κυριακή 29/12/19 στις 10:30 αντιμετωπίστηκε άμεσα, όταν το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εκκένωσε γρήγορα το κτήριο χωρίς θύματα, ενώ το πυροσβεστικό σώμα έσπευσε στο συμβάν με 10 οχήματα και 30 πυροσβέστες.

Ευχαριστούμε θερμά την πυροσβεστική, το Αστυνομικό τμήμα Χολαργού-Παπάγου, τον Δήμαρχο και τον Δήμο, καθώς και το προσωπικό μας για την άμεση επέμβαση, την πολύωρη συμμετοχή τους και την άριστη συνεργασία σε αυτό το δύσκολο έργο. Ακόμα ευχαριστούμε όλους τους πελάτες και φίλους για τη συμπαράσταση και τα συγκινητικά μηνύματα που λάβαμε.

Με τη δύναμη που αντλούμε από όλους εσάς, δουλέψαμε σκληρά για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε με ασφάλεια από τις 3/1/20 το αντρικό & γυναικείο τμήμα, καθώς και τα καλλυντικά στο ισόγειο.
Για τα υπόλοιπα τμήματα, που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, θα μπορούμε να σας εξυπηρετούμε μέσα από το e-shop μας www.danaos-stores.gr

Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη σας εδώ και τέσσερεις δεκαετίες που μας έδειξαν ότι ακόμα και μέσα από τις φλόγες, μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί σε μια νέα αρχή για το 2020.