Νέες διακρίσεις για τους διεθνείς αθλητές και αθλήτριες του τμήματος αγωνιστικής αεροβικής του ΓΑΣ Χολαργού στο 13ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής που διεξήχθη από τις 17 έως τις 19 Νοεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ 13o ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

17-19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αττάλεια αγωνίστηκαν 398 αθλητές και αθλήτριες από 21 χώρες. Επιτυχημένες εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα, στο βάθρο των νικητών ανέβηκε η ελληνική πεντάδα Ανδρών-Γυναικών στην οποία συμμετείχε ο αθλητής μας Νικόλας Παπαγεωργίου, η Αιμιλία Αυγητίδου και η Αναστασία Θεοδωρακέα, που τερμάτισε 4η στον τελικό με 18,866 βαθμούς, η οποία και βελτίωσε τη θέση της σε σχέση με τους προκριματικούς αγώνες.

Ακόμα μία επιτυχία για την Ελληνική οκτάδα του Αεροβικού Χορού Νεανίδων που στελεχώθηκε από τις αθλήτριες του συλλόγου μας Αριάδνη Γραμμένου, Ανθή Λαζάρου, Μαρία Μανούσου, Μαρία Οικονόμου, η οποία κέρδισε την 7η θέση με 16,750 βαθμούς, έχοντας επίσης μεγαλύτερη βαθμολογία από ό,τι στην προκριματική φάση. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή τη σημαντική επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ήρθε ως επισφράγισμα τόσο της σκληρής δουλειάς τους, όσο και των προπονητών. Άξιοι συγχαρητηρίων και οι προπονητές μας Πολύζος Δημήτρης, Κιούση Πέγκυ, για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν