Ο Christos Koukios με τον Dimitris Toutouzas, γιατί το όραμά του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός Δήμου που αποκλειστικό σκοπό θα έχει την ασφαλή, ποιοτική και άνετη ζωή των πολιτών, μέσα από την παροχή υπηρεσιών που θα ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες τους.

Ο Χρήστος είναι διευθυντικό στέλεχος με 20ετή εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Από θέσεις υψηλής ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αγγλία, Αμερική, Ελβετία) συμβάλλει δυναμικά, εδώ και χρόνια, στην επιχειρηματική ανάπτυξη, μέσα από την ενίσχυση των ανθρώπων τους.
Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προγράμματα που θέτουν στο επίκεντρο την διαρκή εξέλιξη και τις ανάγκες των εργαζομένων απαντά στις προκλήσεις της κάθε εταιρείας και του περιβάλλοντος εργασίας στο σύνολο του.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το University of Louisville, USA, B.Sc. από το American College of Greece σε Management in International Business. Eίναι Certified Practitioner Coach με εξειδίκευση στο Business, Career & Performance Coaching.
Μεγάλωσε και κατοικεί από τα παιδικά του χρόνια στον Παπάγο.