Τη Δευτέρα 28/11/2022 πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης η πρώτη ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης Παπάγου-Χολαργού, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και επίτιμου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Χαράλαμπου Σκούρτη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το παρών έδωσαν Βουλευτές, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, μέλη της ΚΠΕ, της Ν.Ε Βόρειας Αττικής, μέλη Συντονιστικών Επιτροπών Τοπικών Οργανώσεων Βόρειας Αττικής, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του συνδικαλιστικού κινήματος καθώς και ιστορικά στελέχη της παράταξής μας οπως ο Πρόεδρος Απόστολος Κακλαμάνης

Την ολομέλεια μας τίμησε με την παρουσία της η οικογένεια του Δημάρχου μας, Χαράλαμπου Σκούρτη.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές μας. Τον πρ. Υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που πραγματικά μας ταξίδεψε και τίμησε με τα λόγια του τη μνήμη του Δημάρχου μας, αλλα και το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην Γραμματέα της ΚΠΕ Μανώλη Χριστοδουλάκη που έδωσε το πολιτικό στίγμα της επόμενης ημέρας θέτοντας τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας μας.

Η Συντονιστική μας Επιτροπή σας ευχαριστεί όλους για τη μαζική σας προσέλευση και με αίσθημα ευθύνης υπόσχεται οτι η χθεσινή μας ολομέλεια είναι η αρχή στους μεγάλους και κρίσιμους αγώνες που έχουμε μπροστά μας!