Έγινε η αρχή για την πολιτική ανατροπή!

Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε την τεράστια συμμετοχή που είχαμε στις εκλογικές διαδικασίες της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού – Παπάγου για την ανάδειξη προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και να καλωσορίσουμε τα εκατοντάδες νέα μέλη που εντάχθηκαν στην Οργάνωση από τον δήμο μας. Ελπίζουμε να είναι η αρχή μιας γόνιμης συνεργασίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, που παράλληλα θα δώσει ώθηση στον αγώνα μας για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για τη χώρα και τον λαό.

Με την εκλογή της νέας Γραμματέα Ράνιας Σβίγκου, του αναπληρωτή Γραμματέα Γιώργου Βασιλειάδη και της Πολιτικής Γραμματείας από τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες.

Τώρα, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, είναι ανάγκη να συσπειρωθούν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και με αποφασιστικότητα, τη «μάχη» για τη νίκη στις εκλογές. Για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τη δυστοπία που έχει δημιουργήσει σε όλα τα επίπεδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη και να πετύχουμε τον στόχο της προοδευτικής διακυβέρνησης που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ευχαριστούμε από καρδιάς και προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή. Για μια ισχυρή Ελλάδα, με ευημερία για τους πολλούς και κοινωνική δικαιοσύνη.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού – Παπάγου