Η Διοίκηση του Όμιλου Φιλάθλων Χολαργού θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά την ομάδα, αλλά και τους φίλους της που πίστεψαν και κατέθεσαν ένα κομμάτι από την ψυχή τους στην συνολική προσπάθεια, και υπήρξαν αρωγοί στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Mε την λήξη του πρωταθλήματος, στο τέλος μιας σκληρής και επίπονης διαδρομής, κατά την οποία με προσπάθεια τόσο δική μας όσο και κυρίως των ποδοσφαιριστών και των προπονητών μας, θεωρούμε ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας μας.

Μιας ομάδας που έχει αποδείξει ότι είναι γεννημένη να πρωταγωνιστεί.

Προσπαθήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα με έργα και όχι με λόγια, και πάντα στα πλαίσια της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η σύγχρονη κοινωνία μας, να κρατήσουμε ψηλά την σημαία ενός ιστορικού σωματείου με βαθιές ρίζες και αυθεντικότητα και να συμβάλουμε στην εξέλιξή του.

Στη διάρκεια της χρονιάς, φροντίσαμε ως Διοίκηση μέσα από πολλές αντιξοότητες, να βρούμε μια σταθερή βάση για να στηριχτούμε με γνώμονα πάντα την αλληλεγγύη τον σεβασμό και την ηθική, γιατί έτσι πιστέψαμε ότι θα συμβάλλουμε στην υγιή ανάπτυξη του αθλήματος.

Προσπαθήσαμε να ξαναφέρουμε τον αγνό απογοητευμένο φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο, και να κερδίσουμε σταδιακά την αξιοπιστία του σωματείου με τη συνέπεια στις υποσχέσεις μας.

Κρατώντας τον περσινό κορμό που μας έστεψε Πρωταθλητές ΕΠΣΑ και με καποιες προσθήκες, δημιουργήσαμε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό μέσα και έξω από το γήπεδο, με καλές προοπτικές για το μέλλον.

Σήμερα λοιπόν μπορεί να μην πήραμε το πρωτάθλημα αλλά γράψαμε ιστορία.

Ιστορία που δυσκολα θα επαναληφθεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ

Ένα γήπεδο γεμάτο μια κερκίδα που θα την ζήλευαν και ομάδες Α εθνικής.

Μπορεί να στεναχωρήσαμε τους μικρούς φίλους των ακαδημιών μας με κάποια επεισόδια που δημιουργήθηκαν αλλα τους ζητάμε ταπεινά συγνώμη.

Η χρονια θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.

Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ είναι ομάδα που θελουμε δεν θελουμε θα πρωταγωνιστεί.

Και όπως ανέφερε κάποιος, ο ΟΦΧ σήμερα ανέσυρε συναισθήματα και αναμνήσεις για τους παλιούς.

Ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργου είναι η γειτονιά μας.

Συνεχίζουμε… Για την πόλη και το σήμα στην φανελα!!