Ένα νέο πυροσβεστικό όχημα ανήκει πλέον στον στόλο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ), μετά από την προσφορά του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε στο πυροφυλάκιο του δήμου μας από τον Προέδρο του ΣΠΑΥ και Δημάρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, παρουσία του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου και του Επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ Στέλιου Φούρναρη.

Πρόκειται για ένα όχημα ειδικού τύπου, με σκοπό την αμεσότερη προσέγγιση δασικών πυρκαγιών σε δύσβατα σημεία, το οποίο συντηρήθηκε και είναι έτοιμο προς χρήση.  

Ο κ. Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ για την ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου αλλά και τους εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ για την συνολική τους προσφορά.

Στην τελετή παράδοσης του οχήματος παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Πετράκης, οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Βασίλης Σιαμάνης και Δημήτρης Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μιχάλης Τράκας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού Κατερίνα Γκούμα, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Θανάσης Αυγουρόπουλος καθώς και σύσσωμη η ομάδα εργαζομένων του ΣΠΑΥ.