Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις μαθητικές παρελάσεις στου Παπάγου και στον Χολαργό ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Μαζί με τους μαθητές, παρέλασαν οι Πρόσκοποι, οι Ναυτοπρόσκοποι, οι Οδηγοί, το περιφερειακό τμήμα χορού του Λυκείου των Ελληνίδων, το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ., η Φιλαρμονική του Δήμου μας καθώς και ο Σύλλογος Κρητών «Ο Ψηλορείτης».

Όλοι μαζί τιμήσαν όσους τόλμησαν να πουν ΟΧΙ στους κατακτητές και πολέμησαν κρατώντας την ελληνική σημαία ψηλά με θάρρος και αυταπάρνηση.

Πριν την έναρξη των παρελάσεων, προηγήθηκε δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού.

Στου Παπάγου κατέθεσε στεφάνι ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, η Πρόεδρος της κοινότητας Μαρία Δημάκου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Γιάννης Κεχρής, το Αστυνομικό Τμήμα, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Βορειοανατολικής Αττικής.

Στον Χολαργό κατέθεσαν στεφάνια η αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Άννα Μαρία Τσικρινώκη εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπολο, η Πρόεδρος της κοινότητας Κατερίνα Γκούμα, το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου Χολαργού, το 1ο σύστημα Προσκόπων Χολαργού, το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χολαργού και η Νέα Δημοκρατία.