Σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής τα τελευταία 4,5 χρόνια για την ενίσχυση του θεσμού των Λαϊκών Αγορών αναφέρθηκε χθες, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Έχουμε καταφέρει πολλά για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών

«Η Περιφέρεια Αττικής με τους παραγωγούς Λαϊκών Αγορών έχουμε καταφέρει πολλά», τόνισε η Ρένα Δούρου. «Πολλά που γίνονται για πρώτη φορά στην Περιφέρεια, προς όφελος των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Όπως για παράδειγμα τα 4 εκατομμύρια ευρώ ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων με είδη λαϊκών αγορών». «Έχουμε καταφέρει επίσης πολλά για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των Λαϊκών, που είναι ένας θεσμός κοινωνικής συνοχής και παράλληλα ένας θεσμός που συμβάλλει σε ένα μοντέλο ανάπτυξης δίκαιο και βιώσιμο», συνέχισε η Περιφερειάρχης.

Όπως υπογράμμισε η ίδια, «έχουμε κάνει αρκετό δρόμο μαζί, και πιστεύω ότι έχουμε ακόμη και αρκετό δρόμο μπροστά μας γιατί ο στόχος δεν είναι το καλό της Περιφέρειας ή των παραγωγών, αλλά των πολιτών που πηγαίνουν καθημερινά στις Λαϊκές». «Για τους ανθρώπους αυτούς δίνουμε κοινό αγώνα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για ζητήματα Λαϊκών Αγορών, Μιλτιάδης Ευσταθιάδης. Το παρών έδωσαν η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Ισότητας, Νικολέττα Δανιά, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα δημόσιας Υγείας, Κωνσταντίνος Βλάχος και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Κατερίνα Κρητικού.