Στην τοπική αγορά του Δήμου Παπάγου – Χολαργού βρέθηκε αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο πλαίσιο της Δράσης του Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την αρωγή των Δήμων, για τη –συμβολική- διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού με σκοπό τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την ευαισθητοποίηση για τη συνέχιση τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Το εμπορικό κέντρο του Χολαργού και τις εμπορικές γειτονιές του Δήμου μας επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος– μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας & Προώθησης της Απασχόλησης κ. Μαρία Μουντάκη-Αθανασάκου.

Κατά τη διάρκεια της μίνι περιοδείας, συνομίλησαν με καταστηματάρχες και υπαλλήλους, ενώ  μοίρασαν συμβολικά μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.