Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού παραμένει κοντά στους δημότες

ενισχύοντας την επικοινωνία μαζί τους

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, έχοντας ως προτεραιότητα του να ακούει τους πολίτες και να αφουγκράζεται τις ανάγκες τους, προχώρησε στην ενεργοποίηση της λειτουργία της πλατφόρμας καταγραφής ιδέων (Post-It), ώστε με διαδραστικό τρόπο να έρθει ακόμη πιο κοντά στους δημότες.

Βασικό χαρακτηριστικό της νέας πλατφόρμας είναι η άμεση και εύκολη συγκέντρωση ιδεών και προτάσεων από τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης, τις οποίες ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού επέλεξε να συλλέξει με ένα μοναδικό και οικείο τρόπο σε όλες τις ηλικίες.

Η ιδέα της άμεσης υποβολής “ΙΔΕΩΝ” από την πλευρά του πολίτη για την αλλαγή που θέλει ο ίδιος να δει στην περιοχή του γίνεται με έναν πρωτότυπο, εύκολο και διαδραστικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στον πολίτη να συμμετέχει στις αποφάσεις του Δήμου (gamification).

Η πλατφόρμα καταγραφής ιδέων (Post-It) υποστηρίζει ενεργά την λογική συζήτησης και συμμετοχής των πολιτών με “everyday tasks notes σε Post-it” και παράλληλα, ενσωματώνει μηχανισμούς αξιολόγησης και ανάδειξης της καλύτερης ιδέας, ώστε να λαμβάνονται εν συνεχεία υπόψη από το Δήμο.

Με την πλατφόρμα καταγραφής ιδεών (Post – It) ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης και αποδεικνύει ότι η τοπική ανάπτυξη της περιοχής είναι υπόθεση συλλογική.