Βήμα, βήμα η διαδικασία για τη δήλωση του αποτελέσματος των δωρεάν self test των μαθητών

Με τη σχολική κάρτα για τον κορωνοϊό ανά χείρας θα περνούν στο εξής την πόρτα του σχολείου τους οι μαθητές που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νοσήσει.

Όπου σχολική κάρτα για τον covid-19 είναι η «πράσινη κάρτα» για να μπουν στις τάξεις αφού θα πιστοποιεί ότι το υποχρεωτικό self test για τον κορωνοϊό ήταν αρνητικό.ADVERTISING

Οι μαθητές  θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εκτυπωμένη ή χειρόγραφα συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τους γονείς τους τη σχολική κάρτα στην οποία θα δηλώνεται δυο φορές την εβδομάδα το αποτέλεσμα του self test.

Κάθε μαθητής θα προμηθεύεται έξι δωρεάν self tests, με τα οποία θα καλύπτει τις ανάγκες ελέγχου των τριών πρώτων εβδομάδων με τη διάθεση από τα φαρμακεία να γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η έκδοση της σχολικής κάρτας

Για την έκδοση της σχολικής κάρτας, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο για τη δήλωση αυτοδιαγνωστικών τεστ COVID-19.

Στη συνέχεια, κάνετε εισαγωγή με τους κωδικούς taxisnet και επιλέγετε: Σχολική κάρτα για COVID-19. Συμπληρώνετε τα πεδία και εκτυπώνετε.

Εναλλακτικά μπορείτε να εκτυπώσετε ΕΔΩ την σχολική κάρτα και να την συμπληρώσετε χειρόγραφα.