Ο Δήμος ΠαπάγουΧολαργού σας ενημερώνει για τη συνεργασία του με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Μπορούμε Saving FoodSaving Lives» σχετικά με την υλοποίηση του  προγράμματος έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19», στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον Covid-19.

Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη ωφελουμένων του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο κλπ) που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία και εν συνεχεία άλλων καταγεγραμμένων ωφελουμένων του τμήματος και των Δομών, οι οποίοι  θα επιλεγούν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τους μήνες ΣεπτέμβριοΔεκέμβριο 2020 και αφορά στην προμήθεια διατακτικών σούπερμαρκετ (11 διατακτικές ανά μήνα, ύψους 100€ για μία και μόνο φορά για την κάθε οικογένεια).

Η κατάθεση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών  θα γίνεται στο πρωτόκολλο του Δημαρχείου (Περικλέους 55, ισόγειο) μέχρι την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, κα. Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, 2132002831, κα. Λάτσιου, 2132002893, κα. Τζουανοπούλου, 2132002881.Επισυνάπτεται η σχετική αίτηση