Στη τελική ευθεία για την δημιουργία του Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων βρίσκεται ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), του οποίου είναι μέλος ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου, του Προέδρου του ΣΒΑΠ κ. Γιώργου Κουράση και του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Παύλου Καμάρα, συζητήθηκε εκτενώς η πορεία του έργου. Υπενθυμίζεται, ότι οι διαρκείς προσπάθειες του ΣΒΑΠ για την δημιουργία Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων ευοδώθηκαν με την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το υπουργείο Εσωτερικών για την κατασκευή του στο Μαρκόπουλο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κα. Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Πολύδωρας, οι οποίοι εκπροσωπούν τον Δήμο μας στον Σύνδεσμο.

«Η κατασκευή του Διαδημοτικού Καταφυγίου θα συμβάλει στην άμβλυνση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον Δήμο στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και θα αποτελέσει την βάση για καλύτερη οργάνωση στον τομέα της υιοθεσίας των αδέσποτων» δήλωσε ο κ. Αποστολόπουλος με αφορμή την εξέλιξη της κατασκευής του Διαδημοτικού Καταφυγίου.