Στο έλεος της «Μήδειας» βρίσκεται ο Δήμος Χολαργού – Παπάγου από χθες το βράδυ. Η κακοκαιρία έχει πλήξει έντονα την περιοχή και η δημοτική αρχή τονίζει πως από χθες το νύχτα το προσωπικό του δήμου εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες για να περιορίσει τις επιπτώσεις από την σφοδρή χιονόπτωση που έχει πλήξει όλη την Αττική.

Οχήματα του δήμου από χθες το βράδυ καθαρίζουν τους δρόμους και ρίχνουν αλάτι, προκειμένου να μην διακοπεί η συγκοινωνία, ωστόσο τα αστικά και τα δημοτικά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Προβλήματα έχει δημιουργήσει και η πτώση κλαδιών από το βάρος του χιονιού σε πολλά σημεία της πόλης. Για το λόγο αυτό συνίσταται οι πολίτες και κυρίως όσοι βγαίνουν έξω με παιδιά για να χαρούν το χιόνι, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην περνούν κάτω από μεγάλα δέντρα.

Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Επίσης ανακοινώθηκε πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το εμβολιαστικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε και οι πολίτες που είχαν ραντεβού θα ειδοποιηθούν για τον προγραμματισμό νέου ραντεβού.

Για τους δημότες που θα βρεθούν σε κατάσταση ανάγκης τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τον Δήμο είναι με:

  • Τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Πετράκη – τηλ. 695 1780959
  • Τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Θεοχάρη – τηλ. 695 8607005