Συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μετά από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Άννα Μαρία Τσικρικώνη ως Αναπληρώτρια του Δημάρχου, o Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτική Προστασίας Δήμου Χρήστος Πετράκης, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστασία Χαμηλοθώρη – Κουγιουμτζοπούλου και Περικλής Ζήκας, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο Διοικητής του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθήνας Βασίλειος Ζαφείρης, η Εκπρόσωπος της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μαρία Γκουντουβά, ο Εκπρόσωπος του ΣΠΑΥ Νικόλαος Μητσιάδης, ο Εκπρόσωπος του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού, Υπαστυνόμος Α’ Μηνάς Αυγουστίδης, ο Επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ Στέλιος Φούρναρης, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ Μήνος Παγώνης και ο Προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας Παπάγου – Χολαργού Γιάννης Αναστασίου.

Το θέμα που κυριάρχησε κατά την συζήτηση ήταν ο Απολογισμός της Αντιπυρικής περιόδου η οποία κρίθηκε κατά γενική ομολογία ως μία καλή περίοδος χωρίς σοβαρά περιστατικά και προβλήματα. Παράλληλα, συζητήθηκε ο προγραμματισμός της χειμερινής περιόδου και η προετοιμασία που έχει ήδη γίνει για τους επόμενους μήνες.

Η Αντιδήμαρχος κ. Τσικρικώνη, εκ μέρους του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, εξήρε το έργο των εθελοντών της ΔΑΠΑΧΟ και τους ευχαρίστησε για όσα προσφέρουν στην πόλη μας, όχι μόνο κατά τη θερινή περίοδο, αλλά και όποτε τους έχει ζητηθεί.