Ο Δήμος ΠαπάγουΧολαργού σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, προσφέρουν τη δυνατότητα δωρεάν αξιολόγησης λόγου και ομιλίας, κατά τη διάρκεια των μηνών Μαρτίου και Απριλίου, σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Μαρίας Αθανασάκου – Μουντάκη, με τις κ.κ. Δρ. Ανθή Χαϊδά, διδάκτωρ γλωσσολογίας – φωνητικής και Κωνσταντίνα Κορδούλη, υποψήφιας Διδάκτωρ Ψυχο-/Νευρογλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και επιστημονική συνεργάτης της B’ Νευρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ.

Σε όσα από τα παιδιά που θα αξιολογηθούν διαγνωσθεί κάποια διαταραχή λόγου ή/και ομιλίας, θα δρομολογηθεί η ένταξή τους με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και σειρά προτεραιότητας, σε πρόγραμμα που θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες λογοθεραπείας τόσο σε Εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου όσο και στα Δημοτικά Πολυιατρεία.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται είτε στο πρωτόκολλο του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55) είτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις protocol@dpapxol.gov.gr ή mathanasakou@dpapxol.gov.gr.

Πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης κα Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη, Tηλ. 213 2002 831/213 2002 893/6944699587.