Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας και η OΜ Χολαργού – Παπάγου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τη Δευτέρα 8/5 στο αμφιθέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Οι ομιλητές και υποψήφιοι Βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Αθήνας  Κλειώ Αγγουράκη, Αθηνά Λινού. Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ανέλυσαν το πρόγραμμα διακυβέρνησης 2023-2027 του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ, μίλησαν για την καταστροφική διακυβέρνηση της κυβέρνησης της ΝΔ την τετραετία 2019-23, για το έργο που παρήγαγε σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες ο ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία 2015-19, αλλά τόνισαν και το ότι μέχρι τις 21/5, είναι ανάγκη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αποφασιστικότητα, να δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στις εκλογές.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή. Για μια ισχυρή Ελλάδα, με ευημερία για τους πολλούς,  για να γίνει πραγματικότητα για όλη την ελληνική κοινωνία το Δικαιοσύνη Παντού!

Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη!

Με εκτίμηση,

η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας

η ΟΜ Χολαργού – Παπάγου