2ο Yachting Festival

11-14 Απριλίου 2019

Το 2ο YACHTING FESTIVAL – ΓΙΟΡΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ είναι γεγονός . Η μοναδική και σημαντική εκδήλωση για τον κλάδο, οργανώνεται από την Mact Media Group εκ μέρους του ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος) για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, και στην μεγαλύτερη Μαρίνα της χώρας, στον Άλιμο Αττικής, με κύριο σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του λεκανοπεδίου (αλλά και σε ξένους επισκέπτες και επαγγελματίες) να γνωρίσουν από κοντά την μοναδικότητα της απόλαυσης των Ελληνικών θαλασσών μέσα από ένα – κυρίως – μικρότερο ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος, που μπορούν είτε οι ίδιοι να κυβερνήσουν (με κατάλληλες γνώσεις και εκπαίδευση) είτε να χαρούν με την βοήθεια και υποστήριξη από επαγγελματίες.

Στο YACHTING FESTIVAL θα προβληθούν οι διάφορες δραστηριότητες στις παράκτιες και νησιώτικες περιοχές, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Yachting , τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν εταιρίες με θαλάσσιο τουρισμό, δήμοι , περιφέρειες , λιμενικά ταμεία και μαρίνες με προορισμό Yachting. Θα παρευρίσκονται εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

Θα πραγματοποιηθούν πολύ μεγάλα events για τα οποία θα ενημερωθείτε με αναλυτικό πρόγραμμα σύντομα.

Στην διάρκεια της ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ θα πραγματοποιηθούν μίνι Συνεδριακές Εκδηλώσεις, για τους επαγγελματίες και το κοινό, με θέματα:

1)΄΄Εξελίξεις των Yachting σε παγκόσμιο επίπεδο -τάσεις της αγοράς’’ και

2) Παρουσίαση των περιοχών και των λιμένων που μπορούν να επισκεφτούν τα Yachting’’

Για το κοινό κατά την διάρκεια της ΓΙΟΡΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ:

  • Θα γίνονται επισκέψεις σκαφών διαθέσιμων για ενοικίαση – ναύλωση
  • Θα βρίσκονται σκάφη μεταχειρισμένα και καινούργια προς πώληση
  • Οι επαγγελματίες θα προσφέρουν ειδικές τιμές για την ναύλωση σκαφών στην διάρκεια της ΓΙΟΡΤΗΣ
  • Προβλέπονται σύντομες εξοικειώσεις με ολιγόωρη πλεύση γύρω από την Μαρίνα
  • Κληρώσεις ημερήσιας «βόλτας»
  • Κάθε μέρα, κληρώσεις ημερήσιων ναυλώσεων
  • Κάθε μέρα, κλήρωση μίας εβδομαδιαίας ναύλωσης για παρέα (6-8 άτομα)
  • Κάθε μέρα, κλήρωση εκδρομής για ζευγάρια (cabin charter)