Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είχε εγκαίρως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης που ισχύει από τη νέα σχολική χρονιά. Θυμίζουμε ότι εδώ και κάποιες ημέρες όλα τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών, φοιτούν υποχρεωτικά στα Νηπιαγωγεία όλης της χώρας.

Με την συνδρομή των υπηρεσιών, ο Δήμος μας εξασφάλισε από νωρίς σχολικές αίθουσες και δεν χρειάστηκε έτσι να χρησιμοποιήσει αίθουσες προκάτ όπως συμβαίνει στους περισσότερους δήμους της Αττικής.

Αναλυτικά:

Στην Κοινότητα Παπάγου, δημιουργήθηκαν δύο παραρτήματα προνηπίων και νηπίων.
Το παράρτημα του 1ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο, το οποίο αγόρασε πρόσφατα ο Δήμος, επί της οδού Αναστάσεως 92 και το παράρτημα του 2ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, στην οδό Μπλέσσα 24, όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως παιδικός σταθμός.

Στην Κοινότητα Χολαργού, το 3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού και παράρτημα του 5ου Νηπιαγωγείου, λειτουργούν στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Ναυαρίνου 19, το οποίο μίσθωσε πρόσφατα ο Δήμος.

Χάρη στις παραπάνω ενέργειες, η φετινή σχολική χρονικά ξεκίνησε για τους νέους μαθητές των νηπιαγωγείων κανονικά και χωρίς προβλήματα, αφού καθημερινά βρίσκονται σε ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον.